کد مطلب: 97587 تعداد بازدید: ۴۶۹

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل:

اهانت به پیامبر(ص) نشانه درماندگی نظام سلطه در برابر گرایش به اسلام است

شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۱۹:۵۷
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل با اشاره به اینکه سیره و منش پیامبر مهربانی، انسان‌های گرفتار در اوهام ایدئولوژی‌های پوسیده بشری را مجذوب خود ساخته است، گفت: اهانت به پیامبر(ص) نشانه درماندگی نظام سلطه در برابر گرایش به اسلام است.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مهدی قربانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کوثر از اردبیل، اظهار داشت: حضرت محمد(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌) آخرین و بزرگ‌ترین پیامبر الهی است که با کمال بخشیدن به معارف و آموزه‌های دیگر پیامبران، جامع‌ترین شریعت الهی را در اختیار بشریت قرار داد.

وی افزود: پیامبر مهربانی که فضائل اخلاقی را به عنوان فلسفه بعثت خویش و کتاب آسمانی قرآن را برنامه زندگی انسان‌ها معرفی کرد، تکلیف مسلمانان را در برابر انسان‌هایی که به جنگ و تجاوز آلوده نشده‌اند، عدالت و نیکی دانسته است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بیان داشت: در دنیای بی‌روح و گرفتار در خشونت‌های بی‌پایان، پیام رحمت و مهربانی پیامبر دوستی، انسان‌های گرفتار در اوهام ایدئولوژی‌های پوسیده بشری را مجذوب خود ساخته است که نشانه‌های آن را می‌توان به وضوح در جوامع دین‌ستیز و سکولار مشاهده کرد.

قربانی تصریح کرد: همین امر موجب شده، تا مدعیان تمدن مدرن و رؤسای جمهور کشورهایی که صدها سال دستانشان به غارت سایر کشورها و خون میلیون‌ها انسان مظلوم آلوده است از روی استیصال و به امید ممانعت از گرایش به آموزه‌های الهی، چهره‌ای خشن از اسلام را در جهان فریاد بزنند. هرچند این افراد خودشان نَفَس آزادی‌خواهی ملل مظلوم را گرفته‌اند، اما با کمال بی‌شرمی این اهانت‌ها را نشانه آزادی بیان کرده و در حقیقت چنین رفتارهای نابخردانه از نهایت درماندگی در برابر گرایش به اسلام حکایت دارد.

پژوهشگر حوزوی رفتارهای اسلام‌ستیزانه و هرگونه توهین به پیامبر اسلام را محکوم و ادامه داد: انتظار می‌رود فرهیختگان، شخصیت‌ها و مسئولان کشورهای اسلامی با اقدام عاجل و قاطع خود، راه را بر این آتش‌افروزان بسته و زمینه‌ تحکیم وحدت و تعامل سازنده ادیان ابراهیمی را در جهان فراهم نمایند.