کد مطلب: 93969 تعداد بازدید: ۴۸۰

معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء"س" شهرستان خلخال:

تقویت باورهای دینی از راهکارهای ترویج حجاب است

جمعه ۲۷ تير ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۰۲:۴۲
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) شهرستان خلخال با بیان اینکه رعایت حجاب اسلامی منطبق بر فطرت بشری است، گفت: تقویت باورهای دینی از راهکارهای ترویج حجاب است.

به گزارش خبرگزاری کوثر از اردبیل، خانم رقیه یوسفی در نشست تخصصی عفاف و حجاب شهرستان خلخال، حجاب را یکی از اوامر انسان‌ساز الهی معرفی کرد و اظهار داشت: حجاب و پوشش اسلامی یکی از احکام حیات بخش اسلام در زندگی طیبه بشریت و مبتنی بر نیازها و شرایط روانی او و زمینه‌ساز پویایی و کمال انسانی می‌باشد.

وی در پاسخ به این شبهه که میل به حجاب ریشه در فطرت آدمی دارد پس چرا انسان‌هایی در جهان نیمه برهنه و بدحجاب هستند، گفت: غفلت از نیازهای فطری و تغییر‌دادن نحوه پاسخگویی به نیازهای ناشی از عدم آگاهی و دوری از هدایت‌های الهی، منجر به انحراف از مسیر فطرت الهی شده است.

معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) افزود: تبلیغات سوء علیه ارزش‌های اسلامی و گرایش انسان به هوس‌رانی و تنوع‌طلبی بی حد و حصر در برخی امور، موجب دوری بشر از فطرت و سقوط در برهنگی و بی‌حجابی شده است.

یوسفی رعایت حجاب اسلامی را نشات گرفته از فطرت بشری دانست و تاکید کرد: از راهکار‌های ترویج حجاب می‌توان به تقویت باورهای دینی در جامعه اشاره کرد.

سخنران نشست تخصصی عفاف و حجاب یادآور شد: از پیامد‌های ترویج بی‌حجابی در جامعه، روابط آزاد، بی‌بند‌و‌باری، کاهش ازدواج، افزایش طلاق و سسست شدن بنیان خانواده است.