کد مطلب: 92185 تعداد بازدید: ۵۳۳

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل:

دغدغه حوزه های علمیه، امر تربیت عمومی جامعه است

سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۰:۳۰
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: حوزه های علمیه به عنوان نهادی مردمی، خود را در قبال دینداری مردم مسؤول دانسته و دغدغه تربیت عمومی جامعه را دارد.

به گزارش خبرگزاری کوثر از اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین مهدی قربانی در جلسه با رئیس مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان در محل این اداره کل، حوزه های علمیه را نهادی مردمی و مسؤول در قبال دین مردم بیان کرد و گفت: قصد داریم با تأسیس مرکز پیش دبستانی حوزوی در امر تربیت عمومی جامعه سهیم باشیم.

وی از طرح های مختلف حوزه علمیه خواهران استان در ورود به بحث تربیت عمومی جامعه خبر داد و گفت: تأسیس مرکز پیش دبستانی با رویکرد اسلامی از طرح های این مجموعه بوده و هدف از راه اندازی آن درآمدزایی نیست بلکه برای خود تکلیف اجتماعی می دانیم که به تربیت کودکان با رویکرد اسلامی وارد بشویم.

مدیر حوزه علمیه خواهران ادامه داد: مشکل موجود در تأسیس مرکز پیش دبستانی عدم تطابق مدارک علمی طلاب با رشته های اعلامی آموزش و پرورش است که در این خصوص با توجه به اینکه طلاب بیش از 10 واحد درسی در خصوص مسائل تربیتی سپری می کنند انتظار داریم مسؤولین آموزش و پرورش با تدریس طلاب در مقطع پیش دبستانی موافقت نمایند.

وی هدف مجموعه حوزه علمیه خواهران را نقش آفرینی در جامعه بیان کرد و ادامه داد: فلسفه اصلی تأسیس واحد آموزشی برای نوآموزان، تربیت کودکان با رویکرد تربیتی مورد نظر حوزه است بنابراین دغدغه حوزه علمیه خواهران از ورود به این عرصه، صرفاً امر آموزش و تربیت مربوط است.