کد مطلب: 81420 تعداد بازدید: ۳۱۶

مدیر مدرسه علمیه الزهراء«س» خلخال در اولین نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب:

ایام محرم فرصتی است که از هر دو جهت معنویت و بصیرت خود را مسلح کنیم

یکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۶:۴۲
خانم حبیبه شاهنده در بیان مقدمه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب گفت: ایام محرم فرصتی است که از هر دو جهت معنویت و بصیرت خود را مسلح کنیم.

       به گزارش خانم رقیه یوسفی معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(س) خلخال - در اولین نشست علمی پژوهشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که در این مدرسه برگزار شد، خانم حبیبه شاهنده مدیر این واحد آموزشی در بیان مقدمه سرفصل معنویت و اخلاق گفت: ایام محرم فرصتی است که از هر دو جهت معنویت و بصیرت خود را مسلح کنیم.

       وی به بیان دو هجرت مهم در تاریخ اسلام  اشاره کرده و گفت: دو هجرت در طول تاریخ که تا به امروز نقش بسزایی در گسترش دین اسلام داشته است یکی هجرت پیامبر گرامی اسلام از مکه به مدینه و دیگری هجرت امام حسین(ع) از مدینه به کربلا بوده که باعث پایه گذاری و ماندگاری دین اسلام گردید است.

       خانم شاهنده در ادامه به بیان اهمیت نقش طلاب خواهر در گسترش معنویت و اخلاق در زندگی افراد اشاره کرده و گفت: معنویت و توسل دو رکن جدایی ناپذیر زندگی طلاب بوده  که خواهران طلبه باید با اعمال و رفتارشان بانوان جامعه را به سمت این دو رکن حیات بخش و آخرت ساز سوق دهند.

       استاد مدرسه علمیه الزهراء«س» به برشمردن سرفصل های بیانیه گام دوم انقلاب پرداخته و افزود: محورهایی همچون علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، عدالت و مبارزه با فساد، عزت ملی، مرزبندی با دشمن، سبک زندگی اسلامی و روابط خارجی نیاز به بحث و گفتگو و تبیین دارند که در چند جلسه به بیان تفصیل آن خواهیم پرداخت.