کد مطلب: 33248 تعداد بازدید: ۴۲۳

امام جمعه شهرستان پارس آباد گفت:

اخلاق حسنه موجب جلب محبت مردم می شود

چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۲۲:۵۱
امام جمعه و رئیس هیأت امناء حوزه علمیه ثامن الحجج(ع) شهرستان پارس آباد با اشاره به اخلاق حسنه اهل بیت(ع ) گفت: اخلاق حسنه مهمترین مساله ای است که اسلام به آن پرداخته چرا كه علاوه بر جلب رضایت خداوند موجب جلب مردم نيز می شود.

         به گزارش «سارا جاهد»  معاون فرهنگی –تبلیغی حوزه علميه ثامن الحجج(ع)  شهرستان پارس آباد، «حجت الاسلام والمسلمین سید سعید رشادی» امام جمعه و رئیس هیات امناء اين مدرسه علميه با تأکید بر داشتن حسن خلق گفت: اخلاق حسنه به اخلاقی گفته می شود که انسانی، دینی، با اخلاص و با اعتقاد راسخ باشد چنین اخلاقی علاوه بر جلب رضایت خداوند موجب جلب رضایت مردم نيز مي شود.

          وی با اشاره به ویژگی اخلاقی پیامبر اکرم (ص) و حسن خلق ايشان افزود: راستگویی و حسن خلق علاوه بر ثواب اخروی، عزت دنیا را به همراه داشته و انسان را در میان مردم محبوب می کند.

          امام جمعه شهرستان پارس آباد با اشاره به تفسیر آیه 96 سوره مباركه مريم گفت: شرط اول حسن خلق، ایمان و بعد عمل نیک است خداوند وقتی عمل شخصي را كه با ایمان و عمل خالص باشد محبت آن شخص را در قلب مردم قرار می دهد.

          رئیس هیأت امناء حوزه علمیه ثامن الحجج(ع) با اشاره به روایتي از پیامبر(ص) خاطر نشان كرد: حسن خلق، حسن رفق و تواضع از جمله اموری است که در بین مردم محبت ایجاد می کند.

در پایان ضمن قدردانی از مجریان و استادان دوره آموزشي- کاربردی مبلغات از آنان تجلیل شد.