کد مطلب: 32751 تعداد بازدید: ۴۳۰

مشاور حوزه علمیه خواهران حضرت ولیعصر«عج»گرمی:

هدف از مطالعه، تلاش برای حمایت از ارزش های اسلامی است

چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۲:۳۷
فاطمه تاری زاده – مشاور مدرسه علميه خواهران وليعصر«عج» گرمي در کارگاه اصول و روش های صحیح مطالعه، به اهمیت و ضرورت مطالعه اشاره کرده و هدف از مطالعه اصولی را تلاشی برای حمایت از ارزش های اسلامی دانست.

          به گزارش سمیه یوسفی - معاون فرهنگی حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) شهرستان گرمی- فاطمه تاری زاده–مشاور و مبلّغ حوزه علمیه خواهران اين شهرستان - طی دو روز

          وي افزود: با مطالعه کتابهای درسی و غیر درسی می توان ارزش هایی چون واقعه عاشورا را حفظ کرد چرا كه این ارزش بودن ماه صفر و محرم مانند یک ستونی باعث ماندگاری اسلام است که در دریای جهالت انسان های جاهل دانا نما غرق می شد که حضرت امام حسين(ع) با فدا کردن جان خود و اهل بیتش، اسلام را نجات داد.

          تاری زاده از جمله اهداف مطالعه را، آشنایی با مطالب ، یادآوری مطالب و درک عمیق مطالب قلمداد نموده و افزود: برای مطالعه باید هدف مشخصی داشت تا بتوان روش مطالعه خود را مشخص نمود.

          مشاور مدرسه علمیه خواهران حضرت ولیعصر(عج) انواع روش های مطالعه را ، مطالعه پس ختام و مطالعه یازده گانه دانست و افزود: برای دستیابی بهتر طلاب به اهداف تحصیلی ، باید به اهمیت و ضرورت برنامه ریزی پرداخته شود و برنامه ریزی اصلی باید توسط خود شخص طلبه انجام شود.

          وي در پایان همه طلاب را به مطالعه کتابهای غیر درسی توصیه کرد و اظهار داشت: طلاب باید برای پیروزی در مقابل حربه ها و وسوسه های دشمنان و برای نجات جامعه خود از چنگال کثیف ماهواره های مبتذل و فضای مجازی غیر اخلاقی، مسلط به سلاح علم شویم تا به عنوان یک هادی ، جامعه اسلامی خود را حفظ نماییم.

 با توجه به نیاز شدید طلاب ، ادامه این جلسات در قالب کلاس های پژوهشی برگزار می گردد.