کد مطلب: 174289 تعداد بازدید: ۱۰

امام جمعه گرمی :

علم بدون تهذیب عامل سقوط است

پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۳۳:۲۳
امام جمعه شهرستان گرمی، گفت: فراگیری دانش همراه با خودسازی و تهذیب نفس بسیار ضروری است و علم بدون این مؤلفه، عامل خطر برای رشد معنوی انسان می شود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، آیت الله یدالله صفری در آیین آغاز افتتاحیه سالتحصیلی جدید مدرسه علمیه ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه)  گرمی، با تأکید بر آموزه‌های اسلامی، فراگیری علم را برای همگان، فارغ از محل تحصیل، یک ضرورت دانست و گفت: علم حقیقی تنها زمانی زینت انسان محسوب می‌شود که با خودسازی همراه شده باشد.
وی، با اشاره به خطرات دانشِ بدون اخلاق، تصریح کرد: علم به‌ تنهایی برای تعالی انسان کافی نیست؛ بلکه اگر با تهذیب نفس همراه نباشد، می‌تواند زمینه‌ساز سقوط و نابودی فرد شود. چرا که با افزایش سطح دانش، در صورت نبود تهذیب نفس، خطر انحراف و سقوط اخلاقی نیز به همان نسبت افزایش می‌یابد.
امام جمعه شهرستان گرمی، با تاکید بر نقش تواضع در علم آموزی، اظهار داشت: دانش زمانی ارزش و سازندگی دارد که منجر به تکبر و غرور نشود، بلکه ابزاری برای رشد معنوی و قرارگیری در مسیر اخلاق باشد.
 
پایان بخش برنامه، طلاب جدیدالورود میثاق نامه طلبگی را با عنوان « عهد می بندم» قرائت کردند و  از برترین های آموزشی، فرهنگی ،پژوهشی با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.