کد مطلب: 165532 تعداد بازدید: ۶

معاون آموزش مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر خبر داد؛

برگزاری رقابت علمی میان بانوان طلبه مشگین‌شهر

شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۹:۴۵
معاون آموزش مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر از برگزاری مسابقه علمی در بین طلاب جاری این واحد حوزوی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم سهیلا مظهری در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: در چارچوب برنامه راهبردی پنج‌ساله مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مبنی بر سیاست‌های ارتقای آموزش و به‌منظور شکوفایی استعدادهای علمی طلاب، مسابقه علمی در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر برگزار شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این آزمون، ارتقای سطح علمی طلاب و ایجاد آمادگی لازم برای امتحانات پایان‌ترم و همچنین سنجش میزان تسلط طلاب بر مباحث درسی در فضای رقابتی سالم بود.
معاون آموزش مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر، گفت: این واحد حوزوی در یک ابتکار علمی، این رویداد رقابتی را برگزار کرد که با حضور ۵۴ نفر از طلاب همراه بود در این طرح نوآورانه، دفترچه سؤالات به‌گونه‌ای تخصصی تدوین شد که ۶۰ پرسش تستی از مباحث سه درس اصلی تمامی پایه‌ها توسط اساتید دروس مربوطه طراحی و آماده شد.
مظهری، بیان داشت: از برگزیدگان این مسابقه طی مراسمی تجلیل خواهد شد بی‌تردید درخشش در عرصه‌های علمی، نه تنها انگیزه‌ای مضاعف برای حضور پررنگ‌ طلاب در مسابقات آینده فراهم می‌آورد، بلکه بستری برای تحقق اهداف علمی آنان آماده می‌کند.