کد مطلب: 158372 تعداد بازدید: ۳۲

مدیر حوزه علمیه خواهران اردبیل:

تراث حوزه برای مردم تبیین شود

سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۲۳:۵۵
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، به تبیین پیام اخیر رهبر فرزانه انقلاب نسبت به حوزه‌های علمیه پرداخت و گفت: مبلغان خواهر بایستی جایگاه حوزه و دستاوردهای این نهاد مقدس را به نحو شایسته برای مردم بیان کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام رسول خواسته در نشست با مدیران مدارس علمیه خواهران اردبیل که در محل مدیریت استان برگزار شد، با اشاره به پیام اخیر رهبر فرزانه انقلاب به حوزه‌های علمیه، گفت: فرمایش مقام معظم رهبری بایستی به‌عنوان یک چشم‌انداز و سند برای حوزه در نظر گرفته شود از درون مجموعه حوزه‌های علمیه گرفته تا تمام طلابی که در عرصه‌های مختلف فعالیت دارند باید توجه ویژه‌ای به این امر مهم داشته باشند.
وی ادامه داد: پیام حضرت آقا خیلی پیام جامعی است به‌گونه‌ای که به ریزترین مسائل در آن اشاره شده است و این باید سرمشق برای طلاب باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، از مفاد پیام حضرت آقا، به فلسفه وجودی حوزه و طلبه اشاره کرد و گفت: ما بایستی علاوه بر تبیین جایگاه حوزه در میان مردم، خودمان نیز به این مسئله توجه داشته باشیم به‌طوری که در برخی مواقع به تراث حوزه توجه نمی‌شود ولایت فقیه، جریان مقاومت، علما و دانشمندان فاضل به‌عنوان نمونه خروجی و تراث حوزه بایستی برای مردم بازگو شود.
حجت‌الاسلام خواسته، با تاکید به اینکه ظرفیت‌ها و کاستی‌های حوزه مورد توجه ویژه قرار گیرد، بیان کرد: مقام عظمای ولایت در پیام اخیر خود تاکید بر توسعه کیفی حوزه کرده‌اند و بایستی به تعبیر معظم‌له حوزه بایستی در تمدن جهانی ایفای نقش کند.
مدرس حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: طبق فرمایش رهبر حکیم انقلاب، فعالیت حوزه نباید صرف تدریس و تدرس باشد این امر مهم نیازمند بحث و بررسی است که چطور می‌توانیم این نکته را عملیاتی کرده و به اهداف آرمانی خود دست یابیم.