کد مطلب: 158202 تعداد بازدید: ۲۳

هم‌اندیشی «انتشار نشریه» در مدرسه علمیه الزهرا(س) اردبیل برگزار شد

یکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۱۹:۰۹
معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل از برگزاری هم‌اندیشی علمی - پژوهشی با هدف راه‌اندازی نشریه علمی در این واحد حوزوی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم حکیمه نوری در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: نشریه‌های علمی از مهم‌ترین ابزارهای رشد علم و دانش در جهان محسوب می‌شوند و این نشریه‌ها به‌طور معمول دارای آخرین دستاوردهای علمی - پژوهشی در موضوع‌های مختلف هستند. 
وی افزود: گسترش روزافزون تعداد و شمارگان نشریه‌ها در نظام علمی کشور از یک سو و استفاده گسترده جامعه از این نشریه‌ها، نشانه‌ای از اهمیت قابل توجه این نوع منابع دانشی در جوامع علمی است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل، در توضیح هدف انتشار نشریه‌های علمی، گفت: نشریه‌های علمی با هدف ایجاد بستر علمی برای تحلیل، نقد، تضارب افکار و انتشار یافته‌های پژوهشی در گستره موضوعات مختلف علمی منتشر می‌شود.
نوری، بیان کرد: با هدف ارتقا و استانداردسازی زیرساخت‌های پژوهشی از جمله فراهم‌سازی زیرساخت تولید علم در راستای برنامه پنج‌ساله معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، نشست هم‌اندیشی انتشار نشریه در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل تشکیل یافت.
مدرس حوزه و دانشگاه، اضافه کرد: اعضای این نشست متشکل از اساتید حوزوی و دانشگاهی بود که به‌صورت حضوری و بر خط در جلسه شرکت کردند و به بررسی گام‌های اولیه ایجاد نشریه از جمله انتخاب موضوع و عنوان نشریه پرداختند.