کد مطلب: 153025 تعداد بازدید: ۲۸

معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(ع) پارس‌آباد:

تربیت نیرو برای تحقق تمدن نوین اسلامی از وظایف حوزه علمیه خواهران است

پنجشنبه ۶ دى ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۲۳:۰۳
معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد وظیفه اساسی حوزه‌های علمیه خواهران را تربیت نیرو برای تحقق تمدن نوین اسلامی دانست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم لیلا صالحی در نشست پژوهشی با عنوان " حوزه‌های علمیه خواهران و تحقق تمدن نوین اسلامی " که در مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد برگزار شد، گفت: وظیفه اساسی واحد‌های حوزوی خواهران، تربیت نیرو برای تحقق تمدن نوین اسلامی است که باید برای این مهم تلاش شود.
وی با تاکید بر اینکه اندیشه تمدن‌سازی ابتدا باید در جامعه شکل بگیرد، افزود: امروزه اگر بخواهیم تمدن نوین اسلامی را رقم بزنیم به‌طور قطع نقش حوزه‌های علمیه در حوزه اندیشه‌سازی و فرهنگ‌سازی بسیار تاثیرگذار می‌باشد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد با بیان اینکه سبک زندگی دنیوی انسان باید به گونه‌ای سازماندهی شود که بهترین آثار را در ابدیت دریافت کند، تصریح کرد: امروزه خطی مشی که رهبر فرزانه انقلاب برای قرارگیری جامعه در مسیر صحیح ترسیم کردند خط رسیدن به تمدن اسلامی است.
صالحی اظهار داشت: بنابر توصیه‌های مقام معظم رهبری باید با فکر و اندیشه برنامه‌ریزی کنیم تا در زمینه برنامه‌های تمدن‌سازی، پایه‌های اقتدار تمدن اسلامی را در دنیا استوار کرده و در کشور عزیزمان ایران مقتدرتر کنیم تا در سال‌های آینده بسیار بهتر از اکنون باشیم.