کد مطلب: 147383 تعداد بازدید: ۱۲

معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(ع) پارس‌آباد:

اساتید حوزه علمیه خواهران در پرورش نسل تمدن‌ساز نقش اساسی دارند

یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۲۲:۱۶
معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد با اشاره به نقش‌ استاد در تربیت طلبه تمدن‌ساز، گفت: اساتید حوزه علمیه خواهران که یکی از ارکان این مجموعه دینی هستند نقش ویژه‌ای در پرورش بانوی تمدن‌ساز دارند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم لیلا صالحی در نشست هم‌اندیشی پژوهشی اساتید مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد، گفت: اساتید نقش بارزی در تربیت نسل تمدن‌ساز ایفا می‌کنند آنها با آموزش دانش، مهارت‌ها و ارزش‌های دینی و تهذیب نفس، طلاب را افرادی متعهد، خلاق، کارآمد و انقلابی به بار می‌آورند که به‌طور قطع در پیشرفت جامعه نقش موثری خواهند داشت.
وی افزود: تمدنی قابل تحسین و ممتاز است که فرهنگ حاکم بر آن، روح آن تمدن را تشکیل دهد و موجب تکامل انسان‌ها شود بی‌شک این بزرگ‌ترین شاخص برای امتیاز یک تمدن است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شاخصه انسان تمدن‌ساز، گفت: از دیدگاه مقام معظم رهبری گسترش و ترقی تمدن نوین اسلامی به همت و خرد دسته‌جمعی وابسته است که در سایه اخلاق، کار و تلاش، ایمان به خدا، عقلانیت، توانایی علمی، اقتصاد شکوفا، برخورداری از رسانه‌های قوی و روابط بین‌الملل به وجود می‌آید.
صالحی به تبیین شاخصه‌های استاد تمدن‌ساز پرداخت و انسان‌های برخوردار از خصلت‌های والای اخلاقی در هدایت افراد واجد اراده‌های قوی در تحول درونی خویش و رعایت ارزش‌های الهی در فرهنگ‌سازی برای تمدن نوین اسلامی را از جمله شاخصه‌های مهم استاد تمدن‌ساز برشمرد.
استاد و پژوهشگر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد با اشاره به نقش مهم استاد تمدن‌ساز در تربیت طلاب تمدن‌ساز، تصریح کرد: اساتید با ایفای این نقش‌ها می‌توانند به پرورش نسلی از انسان‌ها کمک کنند که دارای دانش، مهارت‌ها، ارزش‌ها و انگیزه لازم برای ایجاد یک تمدن اسلامی غنی هستند.