کد مطلب: 135911 تعداد بازدید: ۶۹

مصاحبه متقاضیان ورود به مدرسه علمیه خواهران اردبیل انجام شد

سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۵۵:۲۲
معاون آموزش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل از برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی این واحد حوزوی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم لیلا دولت‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل تنها واحد حوزوی خواهران استان است که علاوه بر پذیرش در مقطع سطح دو یا کارشناسی، می‌تواند در چندین رشته مقطع سطح سه یا کارشناسی ارشد طلبه جذب کند.
وی افزود: در حال حاضر این واحد حوزوی قابلیت پذیرش طلبه در دو رشته تفسیر و علوم قرآن و فقه و اصول در مقطع سطح سه یا کارشناسی ارشد را دارد و تلاش می‌کنیم تا مجوز رشته‌های تحصیلی متعدد را از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور اخذ کنیم. 
معاون آموزش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردبیل با اشاره به اینکه زمان برگزاری مصاحبه‌ طلاب مقطع سطح دو از ۹ تا ۱۹ مرداد و مقطع سطح سه از ۱۴ تا ۱۷ ماه جاری است، گفت: بیش از ۵۰ نفر در مقطع سطح دو و  قریب به ۴۰ نفر از خواهران در مقطع سطح سه پس از قبولی در آزمون کتبی به مرحله مصاحبه دعوت شده‌اند.
دولت‌زاده خاطرنشان کرد: نتایج فرایند مصاحبه ۱۴ شهریورماه می‌باشد و خواهران متقاضی می‌توانند نتیجه را در صفحه شخصی خود مشاهده کنند.
وی آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را از ۲۷ شهریورماه اعلام کرد. 
بر پایه این گزارش، مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام‌الله‌‌علیها) اردبیل به عنوان بزرگترین واحد حوزوی خواهران شمالغرب کشور، تحت زعامت حضرت آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است و علاوه بر پذیرش در مقطع سطح دو یا کارشناسی، سطح سه یا کارشناسی ارشد، در صدد فراهم‌کردن زمینه برای پذیرش خواهران طلبه در مقطع سطح چهار یا دکتری می‌باشد.