کد مطلب: 135088 تعداد بازدید: ۶۲

استاد مدرسه علمیه الزهرا(س) خلخال:

غدیرشناسی مهم‌ترین مؤلفه هویت‌جویی شیعه است

شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۲ ساعت ۰۰:۲۹:۳۶
استاد مدرسه علمیه الزهرا(س) خلخال غدیر پژوهی و غدیرشناسی را از مهم‌ترین مؤلفه‌های هویت‌جویی شیعه دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم آسیه تبریزی در نشست کتابخوان مدرسه علمیه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) که مناسبت دهه امامت و ولایت در این واحد حوزوی برگزار شد، اظهار داشت: غدیرپژوهی و غدیر‌شناسی از مهم‌ترین مؤلفه‌های هویت‌جویی شیعه است که باید در باب آن نشست‌ها و جلسات متعددی برگزار شود.

وی مطالعه کتاب‌های ارزنده در زمینه غدیر را از مطالبه‌های بزرگان دین بیان کرد و افزود: کتاب "از ژرفای فتنه‌ها، درنگی در تاریخ اسلام و مسلمانان" نوشته سعید ایوب، انتشارات مرکز بررسی‌های اسلامی الغدیر شامل بخش‌هایی همچون فروغی که درخشید، ولایت و نور، راه فتنه‌ها، جلوه ماه و غیره می‌باشد که نویسنده در این کتاب با نام‌گذاری زیبای بخش‌ها و استناد دهی به منابع اهل سنت به‌گونه‌ای علمی و متقن به طرح مباحث پرداخته است.

استاد مدرسه علمیه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خلخال در ادامه به خوانش بخش‌های منتخب از کتاب پرداخت و بیان داشت: برای شناخت حقیقت ولایت بعد از پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله)، ابتدا باید مفاهیم صحابی و ولایت الله و ولایت رسول الله و ولایت امام علی(علیهماالسلام) را به درستی معنا کرد.

خانم تبریزی با اشاره به چرایی مطالعه کتابِ "از ژرفای اندیشه‌ها، درنگی در تاریخ اسلام و مسلمانان» گفت: نویسنده این اثر، از عرب‌های مستبصری می‌باشد که هرگز خود را شیعه معرفی نکرده و کمتر به منابع شیعی استناد کرده است و بیشتر با منابع اهل سنت به استدلال پرداخته است.