کد مطلب: 127696 تعداد بازدید: ۵۳

امام جمعه شهرستان نمین:

مدارس علمیه خواهران سرمایه‌های معنوی جامعه هستند

دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۵۴:۵۳
امام جمعه شهرستان نمین با اشاره به جایگاه معنوی مدارس علمیه خواهران در جامعه گفت: این نهادهای دینی مقدس، سرمایه‌‌های معنوی جامعه اسلامی هستند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمين عظیم اسدزاده در آیین افتتاحییه سالتحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مدرسه علمیه فاطمه‌الزهراء(سلام‌الله‌علیها) نمین اظهار داشت: علمی که در مسیر دین و عمل قرار گیرد به عنوان هادی و چراغ هدایت، انسانها را از تاریکی و جهالت به سوی نور راهنمایی می‌کند. انسانها در طول تاریخ به خاطر علم سختی‌هایی را متحمل شدند تا اینکه این مشعل فروزان خاموش نشود.
وی گفت: خدای متعال با اعطای لقب خلیفه الهی به انسانها، به‌صورت جدی علم و تعلیم را مطرح کرد تا انسانها به دنبال کشف مجهولات باشند. پیامبران الهی نخستین معلم انسانها هستند که تنها هدفشان ابلاغ پیام الهی و هدایت بشر به سوی سعادت می‌باشد.
امام جمعه شهرستان نمین با تاکید بر نقش خواهران طلبه در جامعه، تصریح کرد: عصر حاضر عصر تکنولوژی است خواهران طلبه بایستی با جدیت در تحصیل و کسب معرفت، به تمام جامعه احاطه داشته باشند. موفقیت حوزه‌های علمیه خواهران حاصل تلاش‌های عالمان دینی و خواهران طلبه فاضله است.
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین اسدزاده بیان کرد: مدارس دخترانه، محافل زنانه، مکان‌های فرهنگی، قرآنی و آموزشی از جمله جاهایی برای فعالیت بانوان طلبه است که با حضور مستمر و با بهره‌گیری از شیوه‌های تبلیغی جذاب و نوین می‌توانند جلوی نفوذ دشمنان را بگیرند.
این مقام مسئول با اشاره به جایگاه معنوی و ارزشمند مدارس علوم دینی خواهران در جامعه اذعان کرد: این پدیده مقدس، سرمایه معنوی جامعه اسلامی است. بانوان طلبه با اتکا به علوم الهی، در مسیر تبلیغ دین و هدایت جامعه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزند.