کد مطلب: 127055 تعداد بازدید: ۳۷

استاد مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر:

برقراری توازن بین درآمد و مصرف خانواده، با مدیریت بانوان امکان‌پذیر است

سه شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۴۲:۳۷
استاد مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر در تبیین نقش زنان در مدیریت هزینه‌های خانواده اظهار کرد: به‌طور قطع ایجاد توازن میان درآمد و مصرف خانواده، با مدیریت صحیح قشر زن امکان‌پذیر خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم ثریا توحیدی در نشست "مدیریت هزینه‌های زندگی" در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر گفت: یکی از ویژگی‌های مهم تربیتی در خانواده، استفاده بهینه از منابع است و اگر بخواهیم اقتصاد در خانواده را رشد دهیم باید بر مبنای نیازهای ضروری خود در هزینه‌های زندگی برنامه‌ریزی داشته باشیم.
وی افزود: با رشد روزافزون پیام‌های تبلیغاتی از سوی تولیدکنندگان، افراد در معرض نیاز آفرینی­‌های کاذب قرار گرفته و خواسته‌­ها همواره رو به تزاید است. از این‌رو داشتن برنامه­‌ریزی و مدیریت در عرصه اقتصادی خانواده ضرورت دارد.
استاد مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر رشد اقتصادی در خانواده را مبتنی بر مدیریت شایسته بانوان دانست و اذعان داشت: زنان به عنوان یکی از ارکان اساسی خانواده می‌توانند در اقتصاد خانه و حتی اقتصاد کلان جامعه نقش محوری داشته باشند و با سازماندهی و مدیریت صحیح بین درآمد و مصرف توازن برقرار سازند.
خانم توحیدی با تاکید بر الگو‌پذیری بانوان از شخصیت‌های بارز دینی تصریح کرد: سیره عملی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) جهت‌گیری صحیح را نشان می‌دهد و زنان جامعه می‌توانند با الگو‌گرفتن از سبک زندگی این بانوی بزرگ، در افزایش بهره‌وری و رشد و توسعه اقتصادی نقش‌آفرین باشند.