کد مطلب: 125979 تعداد بازدید: ۶۸

مبلغ مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر:

محبت سیدالشهداء(ع) قلوب انسان‌ها را به سرچشمه کمال پیوند داد

جمعه ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۳۳:۲۷
مبلغ مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر وجود مبارک امام حسین(علیه‌السلام) را جامع معرفت و رضایت الهی بیان کرد و گفت: محبت این امام بزرگوار قلوب انسان‌ها را به سرچشمه کمال پیوند داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم فرزانه صبوری در آیین سوگواری دهه‌ اول محرم که در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر برگزار شد، گفت: حب خداوند متعال، سرمنشأ اطاعت قلبی و تسلیم محض‌بودن در برابر رضایت اوست چراکه اعمال انسان تحت تأثیر گرایش‌های قلبی او شکل می‌گیرد.
وی افزود: محبت خداوند موجب می‌شود که عبد، اراده خدا را بر اراده خویش مقدم دانسته و در راه اداى تکلیف، تزلزل و هراس به خود راه ندهد.
مبلغ مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر حماسه کربلا را تجلی عشق بنده نسبت به محبوب دانست و اذعان داشت: عاشورا سرچشمه‌ معرفت و محبت الهی است که امام حسین(علیه‌السلام)و یارانش در آن روز حماسه‌ای عاشقانه رقم زدند و در حقیقت کربلا نقطه‌ جوشش محبت بندگان نسبت به خدای متعال بود.
خانم صبوری در این راستا تصریح کرد: وجود نورانی اباعبدالله‌الحسین(علیه‌السلام) جامع معرفت و رضایت الهی است و جاذبه‌های محبت الهی از باطن مصائب سیدالشهداء(علیه‌السلام) شعله‌ور شده و حب‌الحسین پس از گذشت قرن‌ها، قلوب انسان‌ها را به سرچشمه کمال واقعی پیوند داده است.
وی معرفت حسینی را اسباب پیدایش محبت الهی دانست و گفت: برخی معارف هستند که انسان را خالص می‌کنند و مأنوس‌بودن با اولیای الهی و معرفت ائمه(علیهم‌السلام) همان صراط معرفت الهی است.