کد مطلب: 123889 تعداد بازدید: ۱۱۹

مشاور استاندار اردبیل در امور طلاب و روحانیون:

تحقق تمدن نوین اسلامی با تکیه بر معنویت امکان‌پذیر است

یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۴:۴۱
مشاور استاندار اردبیل در امور طلاب و روحانیون تحقق تمدن اسلامی با تکیه بر دین و معنویت را امکان‌پذیر دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین رسول خواسته در نشست علمی - پژوهشی برخط(آنلاین) مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) خلخال با اشاره به گفتمان امامین انقلاب گفت: مهم‌ترین عنصر تمدن در نمادهای فیزیکی آن نیست بلکه در توان انسان‌سازی آن یعنی بعد معنوی و دینی آن تمدن نهفته است و هر تمدنی که ظهور می‌کند باید تکیه بر دین داشته باشد.
وی با بیان اینکه تحقق تمدن اسلامی با تکیه بر دین و معنویت امکان‌پذیر است، افزود: وظیفه طلاب در جهانی‌شدن تمدن نوین اسلامی، بسیار مهم و تأثیرگذار و سازنده بوده و اولین عرصه فعالیت طلاب در مسیر جهانی‌شدن تمدن نوین اسلامی، مفهوم سازی، تدوین و تولید براساس منابع دینی برای مخاطبان می‌باشد.
مشاور استاندار اردبیل در امور طلاب و روحانیون، با شمردن چند وظیفه مهم طلاب علوم‌دینی در مسیر جهانی‌شدن تمدن اسلامی گفت: تبیین نظری و کارآمد تمدن نوین اسلامی، بیان اهداف و الگوهای ناظر به تمدن نوین اسلامی، زمینه‌سازی ظهور، تبیین تلاش پیشوایان معصوم(علیهم‌السلام) برای زمینه‌سازی حکومت جهانی مهدوی، ظرفیت‌سازی و پرورش نیروهای کارآمد متناسب با رسالت حوزه در تحقق حکومت اسلامی در وهله اول بر عهده طلاب علوم دینی است که لازمه آن مطالعه منظم، منسجم، عمیق و داشتن اخلاص و تقوای علمی و سیاسی می‌باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خواسته ادامه داد: طلاب برادر و خواهر و مردم انقلابی به دنبال شکل‌دهی تمدن نوین اسلامی هستند. طلابی که با ایمانی راسخ و انگیزه‌ای قوی، با توکل بر خدا و اعتماد به نفس در این مسیر حرکت کنند به‌طور یقین جزو تمدن‌سازان خواهند بود.