کد مطلب: 122447 تعداد بازدید: ۱۳۱

مدیر کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد از اردبیل:

مرجعیت انسان‌ساز معلم، بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی است

سه شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۳۹:۱۸
مدیر کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد با اشاره به مقام و منزلت معلم در جامعه گفت: مرجعیت انسان‌ساز معلم، بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین امین پورمحمد در آیین تجلیل از اساتید مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) شهرستان پارس‌آباد گفت: منظور از زنده‌کردن یک فرد، هدایت و پرورش اوست، اگر کسى وظیفه انسان‌سازى را بر عهده بگیرد، مانند این است که همه دنیا را زنده کرده است.
وی افزود: یکی از راههای حفظ حیثیت علم، تکریم و احترام به معلمان و حرمت‌داری کتاب و قلم است و این ارج و قدرشناسی را در برخورد بزرگان دین با این مقام والا می‌توان یافت.
مدیر کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد ویژگی‌های تعلیم و تربیت را برشمرد و اذعان داشت: تعلیم و تربیت، اساس و بنیادی است که پایداری دین و آیین بر آن استوار می‌شود و جامعه بشری از این طریق به رشد و تعالی می‌رسد.
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین پورمحمد با تاکید بر مرجعیت دینی و اجتماعی معلمین و اساتید مراکز علمی - فرهنگی گفت: مرجعیت انسان‌ساز معلم، بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی است و اعاده مرجعیت علمی و اجتماعی معلم یک ضرورتی است که بخشی متوجه خود معلمان و بخشی دیگر متوجه نهادهای سیاست‌گذار است.
این مقام مسئول افزود: بانوان طلبه باید سعی کنند تا شان و منزلت اساتید حفظ گردد چراکه تکریم معلمان در یک جامعه نشان‌دهنده بلوغ فکری آن جامعه است.