کد مطلب: 114536 تعداد بازدید: ۱۹۴

در مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر از اردبیل انجام شد؛

طرح احسان فرهنگی همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی

سه شنبه ۲ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۲۴:۴۸
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر از تداوم طرح احسان فرهنگی همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی در این واحد علمی - تربیتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم زینب کریمی در گفت‌وگو با خبرنگاران، از اهدای کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در قالب طرح "احسان فرهنگی" خبر داد و اظهار کرد: خیّر فرهنگی حجت‌الاسلام علی عشقی در اقدامی ارزشمند، بیش از ۶۰۰ جلد کتاب  به کتابخانه مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهراهدا کرد.
وی افزود: کتب اهدایی در موضوعات مختلف قرآنی، فقهی، روایی، اخلاقی، لغت‌نامه، مجموعه آثار متعدد و ...در کتابخانه این واحد علمی - تربیتی در دسترس اساتید و طلاب قرار گرفت.
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) با تاکید بر اینکه اهدای كتاب بايد به يک سنت حسنه تبديل شود، تصریح کرد: مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) با راه‌اندازی پویش "احسان فرهنگی" از سال ۹۷ در جهت اجرایی‌شدن سنت اهدای کتاب گام برداشته و علاقمندان را دعوت به این طرح کرده است.
کتابخانه واحد حوزوی فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر قریب به ۷۰۰۰ جلد کتاب دارد و مجهز به اتاق سایت و سالن مطالعه می‌باشد.