کد مطلب: 110277 تعداد بازدید: ۳۴۸

با هدف همکاری بیش‌از‌پیش صورت گرفت؛

دیدار مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اردبیل با مدیر جدید حوزه علمیه خواهران این استان

دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۲:۳۹
مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان اردبیل با هدف اعلام همکاری بیش‌از‌پیش با حوزه علمیه خواهران اردبیل، با مدیر جدید این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، در برنامه دیدار دو مسئول استانی، خانم افسانه جهانی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل ضمن تشکر از زحمات مدیر کل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان گفت: حمایت‌های ویژه مرکز خدمات از مجموعه حوزه علمیه خواهران اردبیل بر کسی پوشیده نیست و بانوان طلبه همواره قدردان این حمایت‌ها هستند.
وی اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران دستگاهی آماده‌ساز بوده و ظرفیت بسیار بزرگی برای نهادهای فرهنگی است دستگاه‌های فرهنگی با بهره‌گیری از توانمندیهای بانوان طلبه در عرصه‌های مختلف به‌طور‌قطع به اهداف سازمانی خود خواهند رسید.
خانم جهانی روحیه جهادی بانوان طلبه استان اردبیل را قابل ستایش توصیف کرد و ادامه داد: خواهران طلبه در اقصی نقاط استان بدون هیچگونه هزینه‌ای به امر تبلیغ مشغولند اما از بُعد تکلیف سازمانی، ما بایستی به لحاظ مالی از این عزیزان حمایت کنیم و در این زمینه نیز عنایت ویژه‌ مرکز خدمات از انتظارات ماست.
مدیر جدید حوزه علمیه خواهران استان با بیان اینکه به فضل الهی امروز بسیاری از طلاب خواهر مقطع سطح سه را به اتمام رسانده و حتی برخی مشغول به تحصیل در مقطع سطح چهار هستند، تصریح کرد: در صورتی که نهادهای فرهنگی از این عزیزان حمایت کنند به‌طور‌یقین بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه حل خواهد شد.
در ادامه حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین علی کریمی مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان اردبیل بر تعامل بیشتر مرکز خدمات و حوزه علمیه خواهران تاکید کرد و گفت: مشورت با افراد امین و داشتن روحیه پیگیری از رموز موفقیت مدیران است.