کد مطلب: 106752 تعداد بازدید: ۲۸۰

مدیر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(ع) شهرستان پارس‌آباد از اردبیل:

بانوان طلبه پارس‌آباد در خنثی‌کردن آثار شوم شبکه‌های تلویزیونی بیگانه موثرند

یکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۵۷:۱۴
مدیر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) شهرستان پارس‌آباد با بیان اینکه شبکه‌های تلویزیونی قابل دسترس بیگانه در این شهرستان چشم‌های ناپاک منطقه هستند، گفت: بانوان طلبه پارس‌آباد در خنثی‌کردن آثار شوم شبکه‌های تلویزیونی بیگانه موثرند.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی حوزه‌های علمیه خواهران، خانم زینب دیندار در نشست مسئولین، سفیران و اعضای کانون رضوان مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) با بیان اینکه تبلیغ دین یک رسالت و شغل الهی است، تصریح کرد: مهم‌ترین شرط تبلیغ، دغدغه‌مند‌بودن ومسئولیت‌پذیر‌بودن است مبلّغی که احساس مسئولیت می‌کند همواره باید دنبال فرصتی برای تبلیغ بوده و از آن فرصت بهره کافی را ببرد.
 وی افزود: ماهواره‌ها و شبکه‌های قابل دسترس بیگانه در این شهرستان، چشم‌های ناپاک منطقه هستند که به عنوان خطری نابود‌کننده، فرهنگ و مبانی دینی ما را مورد حمله قرار داده‌اند، بنابراین مبلّغان این مدرسه بایستی علاوه بر تعلیم مفاهیم و تعالیم مذهبی و دینی به مردم، در پی خنثی‌کردن آثار شوم این پدیده فرهنگ‌برانداز در جامعه باشند.
مدیر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) با اشاره به اهمیت و ضرورت تبلیغ در ایام شیوع بیماری کرونا گفت: مبلّغان در هر شرایطی باید تبلیغ را ارزشمند، ضروری و لازم دانسته و به عنوان رسالت و مسئولیت به آن نگاه کنند و دقت کافی در گزینش مباحث مورد نیاز جامعه جهت طرح در مجالس را داشته باشند.

مدرس حوزه علميه خواهران ادامه داد: مبلغان مرزداران انديشه هاي ديني و فرهنگي جامعه هستند. آنچه در كلام و قلم و هنر اين سفيران سعادت موج مي زند، بيدارگري نسل هاي امروز و فردا است.

دیندار به بسته‌های تبلیغی کانون رضوان مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد اشاره کرد و اظهار داشت: بسته تبلیغی مبلّغان این واحد علمی - تربیتی شامل موضوعات احکام، مسائل اعتقادی، آموزش ویژه کودکان، اخلاقی - تربیتی، مناسبت‌های ملی - مذهبی، تحکیم خانواده، نقش تربیت زنان در اصلاح جامعه و ترغیب خواهران شهرستان جهت کسب علوم اهل بیت(علیهم‌السلام) در حوزه علمیه خواهران است.