کد مطلب: 10632
تعداد بازدید: ۵۶۸
جلسه مطالعه گروهي طلاب
یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۹:۲۹
دین اسلام اقیانوسی بیکران از دانایی و علوم مختلف را بر روی انسان می گشاید. اهمیّتی که دین اسلام به اندیشه، علم آموزی و پژوهش داده است بسیار شایان توجه است. کتابهای مذهبی از قرآن و نهج البلاغه گرفته تا سایر کتابهای حدیثی، سرشار از علوم مختلف و دانستنی های گوناگون است و بر عهده دانشمندان اسلامی است که در این اقیانوس بیکران غوص کنند و مرواریدی از دانایی به قدر توان خود به جامعه اسلامی هدیه کنند.
امام صادق(علیه السلام) می فرماید:
«کَثْرَةُ النَّظَرِ فی الْعِلْمِ یَفْتَحُ الْعَقْلَ؛ مطالعات پی گیر مستمر در مسائل علمی، سبب شکوفایی و تقویت عقل انسان می شود.» مطالعه و پژوهش، بر گستره ذهن انسان می افزاید و او را با قوانین حاکم بر هستی آشنا می سازد.
از اين رو با همكاري خانم صالحي معاونت پژوهش و تحقيق حوزه ي علميه ي ثامن الحجج(عليه السلام) شهر پارس آباد روز يكشنبه مورخ 1392/09/24 به مناسبت دومين روز هفته پژوهش مطالعه ي گروهي طلاب جهت فرهنگ سازي مطالعه ي عمومي در اين مدرسه برگزار شد طي اين برنامه سايت هاي پژوهشي و نرم افزارهاي پژوهشي موجود در مدرسه به طلاب معرفي گرديد.




