کد مطلب: 102343 تعداد بازدید: ۵۰۴

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل:

مجالس مذهبی بانوان طلبه به حل مشکلات خانواده‌ها کمک شایانی کرده است

سه شنبه ۳۰ دى ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۶:۲۳
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل اظهار داشت: مجالس فرهنگی - تربیتی بانوان طلبه که به‌صورت مویرگی در منازل برگزار می‌شود به حل مشکلات خانواده‌ها کمک شایانی کرده است.

به گزارش خبرگزاری کوثر از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی قربانی در برنامه بازدید از فعالیت یکی از طلاب مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) در مسجد امام رضا(علیه‌السلام) واقع در شهرک اندیشه اردبیل، هر یک از انسان‌ها را دارای جایگاه و موقعیت منحصربه‌فردی دانست و گفت: مسئولیت و تکلیف انسان‌ها فراخور جایگاه‌شان در جامعه است.

وی افزود: گروهی از انسان‌ها مانند شهید سلیمانی دفاع عملی از ولایت را بر دوش کشیده و گروهی دیگر همچون بانوان طلبه عهده‌دار دفاع نظری از دین هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل بیان داشت: اثرگذاری فرهنگی - تربیتی مجالس مویرگی که در محلات برگزار می‌شود به مراتب بیشتر از مجالس رسمی بوده و در مقابل هجمه‌های فرهنگی به مثابه سلاحی قدرتمند عمل می‌کند.

قربانی با تاکید بر گسترش و توسعه مجالس خانگی در میان قشر بانوان اظهار کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی در عصر جدید، بانوان در محیط خانواده محور تاثیرگذاری فرهنگی و تربیتی بر همسر و فرزندان می‌باشند و بدیهی است با گسترش چنین جلساتی در میان بانوان بخش اعظم مشکلات خانوادگی مرتفع می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خواهر استان اردبیل ادامه داد: در واقع بانوان به‌عنوان حلقه واسط میان معارف دین و اعضای خانواده هستند و به همین دلیل اگر مادران به لحاظ ذهنی و دانشی با معارف دین ارتباط برقرار کنند تربیت فرزندان در مسیر صحیح اتفاق می‌افتد.

وی با تاکید بر الگوگیری از سیره تبلیغی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: خطبه آن بانوی بزرگ در آخرین روزهای عمرشان، از بهترین موضع‌گیری‌های ایشان در دفاع از حریم امامت و ولایت بود و بانوان مبلّغه باید با تاسی از این بانوی بزرگوار از هر فرصتی برای تبلیغ دین استفاده کنند.