کد مطلب: 10210 تعداد بازدید: ۶۰۴

مراسم عزاداری شب پنجم ماه محرم

یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۶:۰۵
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه ی حضرت ولی عصر (عج) شهرستان گرمی ، مراسم پنجمین شب ماه محرم در تاریخ 17/8/92 با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدوی راد برگزار گردید.
به گزارش معاونت فرهنگی این مدرسه خانم شهبازی ، حجت الاسلام مهدوی راد در ادامه ی سلسله بحث های برنامه های گذشته و با اذعان به خصوصیت مهم « اجتماعی بودن » انسان ، او را ناگزیر از برقراری ارتباط با جامعه دانستند و با ایجاد ارتباط میان بحث های گذشته ، تربیت اسلامی داشتن او را نیز در گرو اموری از جمله « تفکر ، تعقل ، توجه به کرامت انسانی و خصوصاً حفظ عزت و شرافت » در این ارتباطات قلمداد نمودند و با تذکر این مسئله که البته « عزت بالذات فقط از آن خداوند متعال است » تصریح کردند که عزت و قناعت دو مقوله ی مرتبط هستند که هر دو در حفظ شأنیت اجتماعی انسان موثرند.
ایشان در پایان ، راه های کسب عزت را نیز به این ترتیب تبیین نمودند: 1- ایمان    2-حق گرایی  3-انصاف   4- طمع نداشتن  5- سکوت  ؛ که مراسم شب پنجم نیز با ذکر مصیبت توسط حاج آقا مهدوی راد و قرائت زیارت عاشورا به پایان رسید.