کد مطلب: 100755 تعداد بازدید: ۳۱۷

استاد مدرسه علمیه فاطمیه"س" مشگین‌شهر از اردبیل:

بانوان طلبه موانع بهره‌مندی از عنصر زمان را به مردم تبیین کنند

شنبه ۶ دى ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۱:۲۷
استاد مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) شهرستان مشگین‌شهر استفاده افسارگسیخته از فضای مجازی را معضلی انکار‌ناپذیر دانست و اظهار داشت: بانوان طلبه بایستی موانع بهره‌مندی از عنصر زمان را به مردم تبیین کنند.

به گزارش خبرگزاری کوثر از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله سرمدی در نشست پژوهشی برخط(آنلاین) با طلاب مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر به تبیین جایگاه زمان در تعالیم دینی پرداخت و گفت: سوگند به "عصر" در قرآن کریم بیانگر اهمیت وقت در دین اسلام بوده و برنامه‌ریزی هوشمندانه، مایه‌ افزایش کارآمدی از فرصت‌ها و بی‌توجهی به گذر زمان موجب خسران می‌باشد.

وی با استناد به روایتی از امام کاظم(علیه‌السلام) افزود: در سیره ائمه معصومین(علیهم‌السلام) و علما و بزرگان، اهمیت به زمان و بهره‌گیری از لحظه‌های آن متبلور می‌باشد تا آن‌جا که با اختصاص زمان‌های معین به عبادت و مناجات، خواب، تفریح و کسب و کار اهتمام ویژه‌ای به این امر داشتند.

مدرس حوزه‌های علمیه به موانع بهره‌مندی از فرصت و زمان اشاره کرد و افزود: استفاده افسارگسیخته از فضای مجازی، غفلت، کسالت و تعلل و به تعویق‌انداختن کارها از موانع مدیریت و بهره‌گیری زمان به شمار می‌رود.

سرمدی در پایان، برنامه‌ریزی کاربردی، اولویت و درجه‌بندی برنامه‌ها و اقدام و عمل را از راهکارهای استفاده بهینه از زمان مطرح کرد.